TwinNails is in oktober 2013 opgericht in Houten. De nagelstudio is in januari 2021 verplaatst naar binnen en is volledig gerenoveerd. TwinNails geeft vrouwen persoonlijke aandacht en biedt een luxe ervaring tegen een laagdrempelige prijs. Het is altijd gezellig in de nagelstudio, met muziek op en een lekker drankje. Je word heerlijk in de watten gelegd! 

Ik heb twee kinderen, een tweeling, en hieruit is de naam ‘TwinNails’ onstaan. Daarnaast wordt gezorgd voor gelnagels die op beide handen en voeten perfect aan elkaar gelijk zijn. In de nagelstudio wordt voornamelijk gewerkt met Alessandro International producten.  

Monique

Mijn naam is Monique Mensink en ik ben de oprichtster van nagelstudio TwinNails. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij NLC opleidingen in Eindhoven en mijn diploma behaald in 2000. Vervolgens ben ik als nagelstyliste aan de slag gegaan, maar toen mijn kinderen ouder werden ben ik gestopt. In 2013 heb ik het weer opgepakt en heb ik na een aantal cursussen te hebben gevolgd nagelstudio TwinNails geopend.

Sammie & Loua

Dit zijn onze Shih Tzu’s Sammie (bruin) en Loua (zwart). Ze komen je altijd even gezellig begroeten wanneer je binnen komt!

Openingstijden

Ma                10:00 – 22:00
Do – Vr         10:00 – 22:00

Contact

Rozentuin 10
3994 ZE Houten
06-18691909